ERDOĞAN DEMİRÖREN ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

Vizyon: Özel eğitim alanında, ihtiyacı olan özel çocuklarımızı var olduğumuz sürece; alanda uygulanan en yeni bütün teknikleri kullanarak ulaşabileceğimiz en üst seviyeye getirmektir. Anne babalar için çocuklarının eğitimi ve geleceği ile ilgili kaygılarını ortadan kaldırmak ve en modern (eğitim, sağlık vb.) eğitim kurumu haline gelerek özel eğitimde okul öncesinde örnek ve öncü bir kurum olmak

Misyon: Okulumuzda özel eğitim alan farklı özellikteki öğrencilerin gelişimlerini her açıdan destekleyecek eğitim uygulamaları ile toplumsal hayata katılımlarının sağlanması, eğitim kadromuzun mesleki gelişiminin sağlanması, ailelerin bilgilendirilmesiyle okul–aile işbirliğinin güçlendirilmesi ve öğrencilerimizin gelişimsel olarak mümkün olan en iyi duruma getirerek bir üst eğitim kademesine hazırlanmasını sağlamaktır.

Başarılar: 2017-2018 yılında, Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği ile, okul sağlığının iyileştirilmesi ve teşviki için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz Beyaz Bayrak ve Sertifika ile ödüllendirildi.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim